آشپزي و شيريني پزي آشپزي و شيريني پزي .

آشپزي و شيريني پزي

2 خاصيت گوشت قرمز كه خوردن آن را توجيه مي كند

گوشت به دو نوع گوشت قرمز كه به گوشت گوسفند، گاو، شتر، فك، شير دريايي و مانند اين‌ها و گوشت سفيد كه به گوشت ماكيان از جمله مرغ، بوقلمون، بلدرچين و شترمرغ گفته مي‌شود، تقسيم مي‌گردد. گوشت قرمز در ايران نسبت به گوشت سفيد مصرف بيشتري دارد. اين نوع از گوشت داراي مقادير زيادي چربي و پروتئين است و مزاياي زيادي به همراه دارد. از جمله آن‌ها جلوگيري از كم‌خوني، مفيد براي بارداري، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بيماري‌هاي رواني، درمان كم‌خوني، بي‌خوابي، تأخير در بروز آب‌مرواريد، تعادل در كلسترول، مناسب براي رژيم لاغري، تقويت عضلات، تأمين‌كننده انرژي و محافظ پوست است.

خواص گوشت قرمز

خوردن گوشت علاوه بر اينكه رژيم غذايي شما را غني مي‌كند، مواد معدني به مانند آهن و پروتئين را براي افزايش قدرت عضلات و خون‌سازي بهتر تأمين مي‌كند. البته روش‌هاي متعددي براي تأمين مواد لازم بدن و جايگزيني براي گوشت وجود دارد اما تنها خود گوشت است كه به مانند يك بسته كامل غذايي عمل مي‌كند و باقي جايگزين‌ها فقط توانايي تأمين بخشي از نيازهاي بدن را دارند. خواص گوشت قرمز محدود به مواردي كه در ادامه به آن اشاره مي‌شود نيست.

 

جلوگيري از كم‌خوني

يكي از خواص گوشت قرمز اين است كه آهن موجود در آن مسئول خون‌رساني و تأمين هموگلوبين بدن است. اكسيژن توسط گلبول‌هاي قرمز در سراسر بدن به گردش در مي‌آيد و باعث انجام فرايندهاي شيميايي در طول بدن و اندام‌ها مي‌شود. كمبود گلبول‌هاي قرمز يا عدم وجود آهن كافي باعث به وجود آمدن كم‌خوني مي‌شود. كم‌خوني با مصرف مواد غذايي غني از آهن و ويتامين‌هاي مختلف قابل كنترل است. علائم اصلي كم‌خوني را مي‌توان در خستگي‌هاي نا به هنگام دانشت. شما مي‌توانيد از گوشت به عنوان عاملي براي درمان كم‌خوني استفاده كنيد.

 

مناسب براي دوران بارداري

مصرف گوشت قرمز به صورت كنترل شده براي بانوان باردار توصيه شده است. مادران با خوردن گوشت مواد مغذي را به بدن خود و جنين مي‌رسانند. جنين مي‌بايست پروتئين، مواد معدني و ويتامين‌هاي لازم براي رشد مغز، استخوان، عضلات و سيستم تنفسي را دريافت كند. كمبود مواد مغذي در خوراك مادر مي‌تواند موجب به وجود آمدن آسيب‌هاي جدي به جنين شود و نوزاد با مشكلات مادرزادي به دنيا بيايد. از اين رو مادر بايد در خوردن غذاها و رعايت رژيم غذايي خود محتاط‌تر بايد عمل كند. به عنوان توصيه هميشگي، هيچ وقت بدون مشورت پزشك در غذاي دوران بارداري تغيير ايجاد نكنيد حتي اگر خوردن ماده غذايي بسيار مفيد و ضروري باشد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۱۰:۴۲ توسط:سميرا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :